Home / DRUŠTVO / U Covid bolnici u Leskovcu 95 pacijenata, na jugu Srbije 806 – Ni danas nema informacija o broju preminulih na jugu
hotel bell

U Covid bolnici u Leskovcu 95 pacijenata, na jugu Srbije 806 – Ni danas nema informacija o broju preminulih na jugu

UKC Niš i danas je selektivno objavio podatke o situaciji u Covid bolnicama na jugu Srbije, a ponovo nema podataka o broju preminulih u pojedinim gradovima.

Ovi podaci redovno su objavljivani u prethodnih godinu i po dana, a Institut Batut na koji su novinari upućeno objavljuje samo zbirne podatke o preminulima na nivou države.

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) ukupno je hospitalizovano 59 pacijenata, od kojih je 57 pacijenata Covid-19 pozitivno, međi njima i petoro dece. U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 91 pacijenata. Kod 90 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 4 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 427 pacijenata. Kod 425 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 17 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 95 pacijenata. Kod 88 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U Covid bolnici u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 134 pacijent. Kod 134 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Check Also

Ko je Maksim što bije po diviziji, zašto je Sv.Petra kajgana koštala preskupo, šta je vrzino kolo, a šta Alajbegova slama

Izraze kao što su “Lupa k’o Maksim po diviziji“, “Uhvatila se u vrzino kolo“, “Lije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.