Home / DRUŠTVO / U Covid bolnicama na jugu Srbije 867 osoba – 31 pacijent u jako teškom opštem stanju priključen na aparate za veštačku ventilaciju
hotel bell

U Covid bolnicama na jugu Srbije 867 osoba – 31 pacijent u jako teškom opštem stanju priključen na aparate za veštačku ventilaciju

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) ukupno je hospitalizovan 63 pacijent, od kojih je 61 pacijenata Covid-19 pozitivno, međi njima i četiri deteta.

U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 118 pacijenata. Kod 117 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 11 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 379 pacijenata. Kod 368 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 20 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 194 pacijenata. Kod 181 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U Covid bolnici u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 113 pacijenta. Kod 113 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Check Also

Upravljao autom u stanju teške alkoholisanosti

Pripadnici saobraćajne policije u Bujanovcu, tokom redovne kontrole zaustavili su jutros tridesetdvogodišnjeg muškarca koji je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *