Home / Opštine / Bojnik / U Covid bolnicama na jugu Srbije 710 pacijenata, u Leskovcu hospitalizovano 80 osoba – Niko ne želi da objavi podatke o preminulima na jugu
hotel bell

U Covid bolnicama na jugu Srbije 710 pacijenata, u Leskovcu hospitalizovano 80 osoba – Niko ne želi da objavi podatke o preminulima na jugu

Na sajtu Kliničkog centra Niš objavljeni su novi podaci o broju hospitalizovanih u Covid bolnicama na jugu Srbije, ali su od javnosti ponovo sakriveni podaci o preminulima.

Iz Opšte bolnice Leskovac danas je novinarima saopšteno da će podatke objavljivati Inastitut za javno zdravlje Batut, ali takvih podataka na sajtu Batuta za sada nema. Minisatrstvo zdravlja saopštilo je da je Korona u Srbiji odnela još 38 ljudskih života, ali bez posebnih podataka za jug Srbije.

Evo i podaka KC Niš.

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) ukupno je hospitalizovano 68 pacijenata, od kojih je 62 pacijenata Covid-19 pozitivno, međi njima i sedmoro dece. U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 84 pacijenata. Kod 77 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 4 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 420 pacijenata. Kod 392 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 17 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 80 pacijenata. Kod 75 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U Covid bolnici u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 142 pacijent. Kod 142 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Check Also

Podeljen najnoviji Informator

Centralni naslov poslednjeg broja stranačkog glasila SNS-a jeste najava povećanja plata i penzija od 1. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *