Home / DRUŠTVO / U Covid bolnicama KC Niš, ZC Leskovac i Vranje 533 osobe, bitku sa Koronom izgubilo petoro ljudi
hotel bell

U Covid bolnicama KC Niš, ZC Leskovac i Vranje 533 osobe, bitku sa Koronom izgubilo petoro ljudi

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 236 pacijenata.

Kod 182 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 4 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Na žalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 61 pacijent. Kod 46 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

Na žalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 130 pacijenata. Kod 71 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Na žalost, uprkos svim naporima lekara ZC Lekovac, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

U 2 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 106 pacijenta. Kod 97 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Check Also

Leskovčani pohrlili u kupovinu na dan velikih sniženja – Black Friday ili Crni petak

Sve prodavnice su već uveliko spremne za dugo najavljivanu rasprodaju koje kreću danas u petak …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *