Home / DOGAĐAJI / Twitter uskoro uvodi pretplatu svojim korisnicima
hotel bell

Twitter uskoro uvodi pretplatu svojim korisnicima

Foto: arhiva

Twitter će uskoro lansirati novu opciju u kojoj će korisnici moći da naplate pratiocima da pogledaju njihove tvitove.

Nova opcija koju nazivaju „Super Follows“, omogućava određenim kreatorima da „naprave“ pretplatu za svoje tvitove, što znači da korisnici društvene mreže će morati da plate kako bi pregledali ekskluzivan sadržaj sa svojih omiljenih naloga, prenosi Biznisinsajder.

Kreatori će moći da pratiocima naplate od 2,99 do 9,99 USD mesečno za ekskluzivne sadržaje, a oni će biti istaknuti sa malim bedžom pored imena kreatora. Najavljena još u februaru, opcija „Super Follows“ je trenutno dostupna samo onima koji su se prijavili da ga isprobaju pre nego što postane opšte dostupan na platformi. Drugi korisnici zainteresovani za isprobavanje ove funkcije mogu trenutno da se prijave na listu čekanja za ovu opciju. Da bi im ova opcija bila moguća autori sadržaja moraju da imaju najmanje 18 godina i 10.000 aktivnih pratilaca.

Sa druge strane , korisnici ove društvene mreže izrazili su nesigurnost i nerazumevanje u to kako će ova opcija funkcionisati. Autori sadržaja imaju pravo na 97% zarade koju ostvare do trenutka kada zarada 50.000 USD, nakon toga njihovo je 80% zarade.

Izvor: eKapija

Check Also

Goran Cvetanović: Uspeh referenduma je veliki korak ka jačanju vladavine prava i nastavku demokratizacije našeg društva

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac oglasio se saopštenjem povodom rezultata juče održanog referenduma za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *