Home / DOGAĐAJI / Tropiko bend, Željko Vasić i Slađa Alegro na ovogodišnjem „Paradajz festu“ u Lebanu
hotel bell

Tropiko bend, Željko Vasić i Slađa Alegro na ovogodišnjem „Paradajz festu“ u Lebanu

Pod pokroviteljstvom i u organizaciji Opštine Lebane po drugi put se u Lebanu održava trodnevna manifestacija Paradajz fest od 22. jula do 24. jula.

S obzirom da je opština Lebane prva po broju proizvedenog paradajza u Srbiji, cilj ove manifestacije je pre svega promocija poljoprivrednih i turističkih potencijala, kao i promocija Lebana.

Paradajz fest biće kulturnog i privrednog karaktera. Organizatori su se potrudili da kulturno-umetnički program bude bogat sa poznatim estradnim umetnicima. Ovom manifestacijom privući će se potencijalni kupci i povezati sa lokalnim proizvođačima paradajza, kao i sa proizvođačima ostalih poljoprivrednih proizvoda koji se uzgajaju na teritoriji opštine Lebane.

Festival će biti izložbeno prodajnog karaktera, gde će moći sva jela i proizvodi da se degustiraju i kupe. Takođe je planirano i takmičenje u više kategorija.

U zabavnom delu menifestacije najavljen je dolazak Tropico benda 22 jula, sledeće večeri 23. jula dolazak Željka Vasića i 24. jula dolazak Slađe Alegro.

Check Also

Vlasotinčani proslavili svoju slavu – Prenos moštiju Svetog oca Nikolaja

Litijom, koja je prošla ulicama Vlasotinca od porte crkve Silaska Svetog Duha na apostole do …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.