Home / DOGAĐAJI / TO Vlasotince predstavila letnju sezonu svojih manifestacija na osmom festivalu „Beogradski manifest“
hotel bell

TO Vlasotince predstavila letnju sezonu svojih manifestacija na osmom festivalu „Beogradski manifest“

Turistička organizacija opštine Vlasotince predstavila je letnju sezonu svojih manifestacija na osmom festivalu „Beogradski manifest“, proteklog vikenda.

Ovaj jedinstveni interaktivni sajam turizma na otvorenom okupio je 60-ak opština iz Srbije i regiona, nastojeći da posetiocima približi duh i atmosferu brojnih manifestacija i destinacija.

-Poseban akcenat stavljen je na kupališni turizam, ugostiteljsku ponudu i manifestacioni turizam sa posebnim osvrtom na novu manifestaciju „Vlasina fest“,koju planiramo da održimo početkom jula i tradicionalnu manifestaciju „Vinski bal“ koja će se održati 5. i 6. avgusta- rekla je direktor TO Vlasotince Nataša Đokić Živković.

U programskom delu, Vlasotince se predstavilo filmom pod nazivom „Vlasotince, jedna priča“, autora Nebojše Ilića. ŠtandTurističke organizacije posetila i član Opštinskog veća za turizam i kulturu Tatjana Ilić. Ona je istakla je značaj promocije opštine na jednom značajnom festivalu kao što je Turistički manifest.

Check Also

U petak bez struje 9 ulica u Leskovcu

I u petak će ekipe leskovačke Elektrodistribucije obavljati radove na reviziji Travostanica. „Obaveštavaju se korisnici …

Оставите одговор