Home / DRUŠTVO / TO Leskovac poziva na javnu raspravu o predlogu prekogranične saradnje sa Elin Pelinom
hotel bell

TO Leskovac poziva na javnu raspravu o predlogu prekogranične saradnje sa Elin Pelinom

Turistička organizacija Leskovac, Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i bugarska opština Elin Pelin, pozivaju organizacije iz sektora turizma, akademsku zajednicu, organizacije civilnog društva i sve zainteresovane da učestvuju u javnoj raspravi o predlogu zajedničke Strategije održivog turizma u Leskovcu i Elin Pelinu.

Strategija je oročena na 5 godina, od 2021. do 2026. i jedna je od aktivnosti koja se realizuje u sklopu projekta “Magija sinergije“, čiji je okvir Interreg -IPA program prekogranične saradnje između Bugarske i Srbije.

Javna rasprava traje do 23. aprila, a predloge, sugestije i komentare, učesnici mogu dostaviti putem elektronske pošte na mail-adresu “The Magic of Synergies Public Debate <magic.of.synergies@gmail.com> ili putem pošte na adresu: Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga Leskovac, ulica Pana Đukića 42, Leskovac.

Tokom javne rasprave, planirane su i dve javne prezentacije Strategije, po jedna u Leskovcu i Elin Pelinu, ukoliko to epidemiološki uslovi dozvole, u formi javnog skupa. U suprotnom će se o ovom značajnom dokumentu raspravljati putem Zoom platforme.

Detaljne informacije, obrasce i sve ostale pojedinosti, zainteresovani mogu naći na zvaničnoj stranici Turističke organizacije Leskovac i Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Check Also

Još jedna manifestacija „Muzeji za 10“ je za nama

U proteklih sedam dana posetioci Narodnog muzej u Leskovcu imali su priliku da besplatno posete …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.