SVI PUNOLETNI GRAĐANI MOGU: Na ovom linku se prijavite i odmah PREUZMITE 6.000 RSD!

Samo danas i samo na ovom mestu

Na jednom mestu, svi punoletni građani Srbije mogu preuzeti novac u bilo kom trenutku i to – nikad lakše jer dovoljan je jedan klik!

O čemu je reč?

Ono što najveći ljubitelji slot igara i sportskog klađenja oduvek žele, Meridianbet pretvara u stvarnost. BESPLATAN BONUS DOBRODOŠLICE nalazi se na samo jedan klik od vas.

Ukoliko još uvek nemate kreirannalog na sajtu meridianbet.rs, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE jer odmah nakon registracije biće vam uplaćeno čak6.000 DINARA BONUSA!

Najbolja stvar od svega je što će u ovom bonusu podjednako moći da uživaju i ljubitelji slot igara, kao i sportskog klađenja.

Kako se bonus dodeljuje?

Svi novoregistrovani igrači na sajtu meridianbet.rs, nakon verifikacije naloga, automatski dobijaju 3.000 RSD za slot i 1.000 RSD za sport, dok će dodatnih 2.000 dinara biti uplaćeno narednog dana, najkasnije do 14h.

Preuzmite bonus odmah ovde, a onda se uključite u trku za poklon vaučer od 10.000 evra za opremanje stana! Detalje najnovije promocije pronađite OVDE i prepustite se novoj dozi uzbuđenja!

SREĆNO!

/PROMO TEKST/

Check Also

MINI BEBI BUM! U Leskovcu rođeno 10 beba u jednom danu

U porodlištu Opšte bolnice Leskovac u prethodna 24 časa rođeno je 10 beba. Leskovac je …