Nakon izuzetnog uspeha na takmičenju u Rumuniji, studenti smera Menadžment tehnologije hrane i gastronomije nastavljaju da postižu odlične rezultate.
Na “Balkan Culinary Cup”-u, koji je održan u turističkom mestu Sv. Vlas, u Bugarskoj, juniori – studenti Visoke poslovne škole strukovnih studija osvojili su prestižne nagrade: 8 zlatnih, 4 srebrne i 4 bronzane medalje, kao i pehar za tradicionalnu hranu.
– Isidora Cvetković (zlatna medalja u kategoriji pripreme tradicionalnih jela; srebrna medalja u kategoriji pripreme čajnih kolutića)
– Dušan Andrejević (zlatna medalja u kategoriji pripreme tradicionalnih jela)
– Filip Jeremić (zlatna medalja u kategoriji pripreme tradicionalnih jela; srebrna medalja u kategoriji pekarstva)
– Nikola Mladenović (zlatna medalja u kategoriji pripreme tradicionalnih jela; zlatna medalja u kategoriji Black box sa tradicionalnom namirnicom svog kraja; srebrna medalja u kategoriji pekarstva; bronzana medalja u kategoriji jela od jaja; bronzana medalja u kategoriji timskog takmičenja)
– Dimitrije Stević (zlatna medalja u kategoriji pripreme tradicionalnih jela; srebrna medalja u kategoriji jela od 4 jaja; bronzana medalja u kategoriji timskog takmičenja; bronzana medalja u kategoriji Black box sa tradicionalnom namirnicom svog kraja)
Nastavnik veština Momčilo Conić, kao član tima sudija World Chef Association, dobitnik je zlatne medalje i diplome.