Početna / DOGAĐAJI / Spustom niz južnu Moravu održana „Grdelička regata“
hotel bell

Spustom niz južnu Moravu održana „Grdelička regata“

U Grdelici je danas održana manifestacija „Grdelička regata 2019“.

Organizator ove tradicionalne, 14. po redu, manifestacije je Dom kulture u Grdelici. Cilj ove manifestacije je podsećanje na važnost očuvanja životne sredine, a zbog činjenice da okuplja veliki broj učesnika kojima je ovo prilika da se druže ona nas podseća i na važnost prijateljstva i zajedništva.

“Grdelička regata je manifestacija koja je postala brend Grdelice i okoline. Ne samo zbog naziva, već i zbog činjenic da okuplja veliki broj učesnika kojima je ovo prilika da se druže i dobro zabave. Ona već 14 godina zaredom promoviše grdelički kraj i njegove potencijale – istakla je Aleksandra Stojanović, PR gradonačelnika.

Direktor Doma kulture u Grdelici Marko Trivunić kazao je da regata simbolično počinje u 11:59, traje oko tri časa i da sve učesnike očekuje prevoz nazad do Grdelice, a zatim i ručak.

„Želimo da skrenemo pažnju na ekologiju, na zaštitu životne sredine, na očuvanje naših reka. Ja ovom prilikom apelujem na sve ljude Grdelice, ali i čitave Srbije da vode računa o našim rekama, da ne bacaju smeće,“ dodao je direktor Trivunić.

Na kraju je najavio i Moto skup koji se održava večeras sa početkom u 20 časova, nakon čega sledi koncert Dejana Cukića.

Pogledaj takodje

UKIDA SE NAPLATA ROMINGA SA GRČKOM: Ovog leta telefoniranje i poruke sa plaže po ceni lokalnog poziva i SMS-a

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Atini, uoči Ekonomskog foruma Delfi, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *