Šef odbornika SNS U SO Vlasotince uputio izvinjenje gradjanima i poruku koalicionim partnerima

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Na kraju sednice Skupštine opštine Vlasotince, šef odborničke grupe SNS-a u lokalnom parlamentu Nenad Stojković obratio se odbornicima i građanima jasnom porukom.

– Izvinjavam se odbornicima i građanima vlasotinačke opštine za prethodni četvorogodišnji period u kome su svašta doživeli – četiri predsednika skupštine, tri predsednika opštine, šest ili sedam skupštinskih većina potpuno neprincipijelnih, bez ikakvih ideja i samo sa ciljem da se zadovolje interesi pojedinih odbornika, predsednika političih stranaka ili drugih pojedinaca – rekao je Stojković.

On je dodao da ono što se desilo na sinoćnjoj sednici, ne precizirajući konkretno na šta misli, pokazuje da i kad nema opozicije, ova vlast, takva kakva jeste, može da naruši svoje postojanje.

– Danas smo opet od onih koji se predstavljaju kao koalicioni partneri SNS-a doživeli da se određeni ljudi dezavuišu i pokušavaju da predstave nesposobnima i to oni koji žele da nešto promene u Vlastiotincu. Ja sam srećan što je ovo poslednja sednica Skupštine opštine jer nam slede izbori i siguran sam da će građani Vlasotinca pojedince kojima nije mesto u javnom životu konačno „oduvati“ sa političke scene grada. Hvala vam i još jedno veliko izvinjenje s moje strane – završio je šef odborničke grupe „naprednjka“ u vlasotinačkoj skupštini.

 

Check Also

Memorijalni Međunarodni odbojkaški turnir u subotu u Vlasotincu

U subotu 20.aprila, s početkom u 10 sati, predsednik opštine Bratislav Petrović otvoriće Međunarodni memorijalni …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *