Home / DOGAĐAJI / Savetovanje “Agrolider“ okupilo na stotine povrtara sa jugoistoka Srbije
hotel bell

Savetovanje “Agrolider“ okupilo na stotine povrtara sa jugoistoka Srbije

Redovno godišnje okupljanje povrtara, predstavnika semenskih i hemijskih kuća, proizvođača poljoprivredne opreme i mehanizacije, održano je danas u Leskovcu.

Prepuna sala “Dionis“ bila je tesna da primi sve poljoprivredne proizvođače koji su, pred start nove sezone, želeli da se upoznaju sa novim semenima, zaštitnim sredstvima i tehnologijama u proizvodnji povrća, posebno paradajza, paprike i krastavca. Veliki broj zainteresovanih, najbolji su dokaz da broj 13 ne donosi uvek nesreću, našalio se organizator “Agrolider-a“, Goran Tasić:

– Okupljamo se po 13. put i sve nas je više. Prisutna su 43 izlagača, a za poljoprivredne proizvođače pripremili smo sedam edukativnih predavanja. Ove godine družimo se i iskustva razmenjujemo pod sloganom “Može više i bolje“, jer je to istina. Iskustvo je potvrdilo da su ovakva savetovanja dragocena za povrtare i voćare, kojima želimo rodnu godinu i dobru zaradu.

Savetovanje “Agrolider“ održava se pod pokroviteljstvom grada Leskovca, generalni sponzor je “Dimitrijević agrar“ iz Žitorađe, a sponzori “Agro star“, i “Nutri liders“, a prijatelji manifestacije “Galenika Fitofarmacija“, “Agromarket“ i “Agroarm“. Organizatori su Agrozona i Frends-brends.

Check Also

Od Udruženja “Teslin toranj u Srbiji“, priznanje i maestralnom Radetu Šerbedžiji

Udruženju “Teslin toranj u Srbiji“, sa sedištem u Leskovcu i Udruženje inženjera i tehničara Leskovac, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.