Saša Stojanović: Nisam držao sveću tokom medenog meseca vlasti i navodne opozicije, nemam nameru da im budem lažni svedok u brakorazvodnoj parnici

Odbornik u Skupštini grada Leskovca i poverenik Gradskog odbora Demokratske stranke u Leskovcu Saša Stojanović odgovorio je danas na prozivke dela opozicionih stranaka i grupa građana.

U saopštenju se između ostalog kaže:

“Dakle, DS nije potpisala zahtev za smenu gradonaćelnika Leskovca iz nekoliko razloga:”Dakle, DS nije potpisala zahtev za smenu gradonaćelnika Leskovca iz nekoliko razloga:

  1. Nisam pozvan na volšebni sastanak dela opozicije, iako lepo političko vaspitanje nalaže da svi predstavnici političkih organizacija zastupljenih u lokalnom parlamentu, kao sagovornici, budu uredno i blagovremeno pozvani.
  2. Čak i da sam pozvan, ponovio bih ono šta sam , pre nekog vremena, odgovorio: staviću svoj potpis kao 25. u nizu, zato što manje od toga nije dovoljno ni za kakav opoziv, a DS ne započinje bitke koje nema nameru da dobije.
  3. Zahtev za opoziv podrazumeva i svest o posledicama: ukoliko ne bude dao rezultate, opozicija neće imati pravo, narednih 6 meseci, da isti zahtev ponovi, čime se gubi pravo na važno oružje u borbi protiv ovakve vlasti.
  4. I, poslednje, ali ne i najmanje važno; prozivke navodnog dela opozicije da se radi o „izgovorima“ shvatam samo kao priznavanje njihove sopstvene politike sastavljene od nemoći, izgovora i zamena teza. Da budem još jasniji: nisam držao sveću tokom medenog meseca vlasti i navodnog dela opozicije, nemam nameru da im budem lažni svedok u brakorazvodnoj parnici.” zaključuje u saopštenju odbornik Demokratske stranke Saša Stojanović.

Check Also

REPUBLIČKI TRANSFER: Iz budžeta Srbije uplaćeno 300 miliona iz prethodnih meseci, na računu gradskog budžeta 423 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović saopštio je danas na konferenciji za medije u Donjoj Jajini …