Home / GRADOVI / Niš / Sajam automobila u Nišu od 7. do 9. oktobra
hotel bell

Sajam automobila u Nišu od 7. do 9. oktobra

 

AUTO MOTO FEST 2016. biće održan u niškoj hali “Čair” od 7. do 9 oktobra.

 

Ovogodišnji Sajam automobila je sedmi po redu i okupiće ljubitelje automobila i motora uz bogatu ponudu prateće opreme. U Nišu će se predstaviti vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata.

Biće predstavljeni novi modeli putničkog i teretnog saobraćaja. Prodavci dvotočkaša predstaviće svoje najnovije motocikle. Banke i lizing kuće nudiće povoljnije kredite i lizing.

„Na oktobarskom Sajmu automobila u Nišu biće predstvljani najnoviji modeli i ponuda automobila koja je trenutno aktuelna u Evropi. Banke, lizing kuće kao i sami distributeri najavili su da će za vreme održavanja sajma za sve kupce odobravati povoljnije uslove za nabavku novih vozila. Očekuju nas brojne premijere i bogat sajamski program“, kaže Saša Đorđević, menadžer Sajma automobila.

Pored brojnih premijera, planirane su i prateće manifestacije, koje će upotpuniti trodnevno dešavanje, koje je već postalo tradicija. Osim novih i luksuznih automobila za publiku će verovatno biti interesantna i izložba oldtajmera.

Tradicionalno i ove godine će biti dodeljene nagrade:

-za najlepši štand – u kategoriji auto dilera i u kategoriji izlagača prateće opreme,

-za najautomobil – izbor publike i organizatora sajma

-za najlepšu hostesu.

U petak 7. oktobra svečano otvaranje je zakazano u 11 sati, radno vreme Sajma je od 8 do 20 sati.

Prema Nišu gravitira čitava jugoistočna Srbija i očekuje se poseta oko dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona. Učešće su već potvrdile i svoja mesta rezervisali: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, ruski GAZ, Yamaha, Hyundai, Volkswagen, kao i auto škole, auto servisi i rent-a-car kuće. Niški dileri automobila spremili su sedam srpskih i desetak niških premijera.

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON. Ovu privrednu manifestaciju otvoriće gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

 

Check Also

Vojni sindikat Srbije podržao današnji protest advokata, sudije i zaposleni Kasacionog suda ranije odlaze sa posla

Foto: Arhiva Danas u 14 časova advokatima iz cele Srbije pridružiće se i advokati iz …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *