Home / DRUŠTVO / Renoviran prostor i ordinacije na odeljenju ginekologije u Domu zdravlja Leskovac
hotel bell

Renoviran prostor i ordinacije na odeljenju ginekologije u Domu zdravlja Leskovac

Gradonečelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas sa saradnicima i prostorije Službe za zdravstveni zaštitu žena u Domu zdravlja Leskovac.

O ulaganju skoro milion dinara u renoviranje odeljenja ginekologije govorili su direktor Doma zdravlja dr Slaviša Božić i nalčelnik ovog odeljenja dr Dušana Milovanovića .

– Uradili smo završne radove na ovom odeljenju, a radovi se odnose na promenu stolica, krečenje i kompletno renoviranje nameštaja. Ja moram da kažem da Dom zdravlja ima 35 objekata, stoga radimo konstantno na renoviranju, farbanju, krečenju, zameni crepova u drugim ambulantama, mogu da kažem da smo 95% svih ambulanti rešili. Ovde smo promenili kompletno podove i toalete, a 12 prostorija je u pitanju. Moram da napomenem da su naši radnici i naša tehnička služba izvodili radove, nismo angažovali nijednu firmu – rekao je direktor Slaviša Božić i dodao da je od 2013. godine do danas u Dom zdravlja uloženo negde oko 287 miliona dinara u opremu i investiciono održavanje.

Check Also

Godišnji odmor će vam prijati, samo ako, dok traje, ne brinete o tome šta je bilo i šta će biti: Evo još nekoliko korisnih saveta stručnjaka

Pokušajte da zamislite da se nalazite u balonu i da odozgo gledate sebe i svoje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.