Home / DRUŠTVO / „Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje predstojeće praznike
hotel bell

„Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje predstojeće praznike

„Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje predstojeće praznike, kada se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima.

Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP), koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine

Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, informišu se u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ na linku OVDE i putem mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“.

Check Also

Ogrevno drvo dostiglo cenu od 60 evra, a biće još skuplje, procenjuju “dobro upućeni“

Prodavci ogrebnog drveta sa kojima smo razgovarali kažu da imaju posla preko glave i da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.