Početna / DRUŠTVO / Prvog radnog dana u Novoj godini gradonačelnik održao sastanak sa čelnicima javnih preduzeća, ustanova i gradske uprave
hotel bell

Prvog radnog dana u Novoj godini gradonačelnik održao sastanak sa čelnicima javnih preduzeća, ustanova i gradske uprave

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je prvog radnog dana u 2021. godini održao sastanak sa direktorima javnih i javno komunalnih preduzeća, direktorima ustanova, načelnikom i šefovima odeljenja Gradske uprave grada Leskovca.

Na sastanku su sumirani rezultati ostvareni u protekloj 2020. godini i govorilo se o planovima za tekuću 2021.

Danas je, tradicionalno, upriličen i obilazak zaposlenih u Gradskoj upravi.

Gradonačelnik Cvetanović je sa predsednikom Skupštine grada Leskovca mr Aleksandrom Đurovićem i saradnicima iz Kabineta obišao kancelarije zaposlenih koje se nalaze u sedištu grada, dok je zamenica dr Ana Janković Stojanović, načelnik Gradske uprave Miloš Cvetanović sa sekretarom Skupštine Zoranom Vukašinovićem i članicama Gradskog veća dr Aleksandrom Milovanović i Aleksandrom Đorđević, Jelenom Kocić i Milanom Popovićem, šefom Odeljenja za opšte poslove, posetila zaposlene u takozvanoj „Osmospratnici“, sva odeljenja koja funkcionišu u okviru Gradske uprave i JP „Urbanizam i izgradnja“ čije su prostorije u ovoj zgradi.

Gradonačelnik i zamenica su svim zaposlenima čestitali novogodišnje i božićne praznike i poželeli sve najbolje u 2021. godini.

Pogledaj takodje

U Lebanu održana 9. vanredna sednica opštinskog štaba za vanredne situacije

U Lebanu je danas održana deveta vanredna sednica opštinskog Štaba za vanredne situacije opštine Lebane, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *