Home / DOGAĐAJI / Prva i druga nagrada i zlatni i srebrni kofer za Turističku organizaciju grada Leskovca
hotel bell

Prva i druga nagrada i zlatni i srebrni kofer za Turističku organizaciju grada Leskovca

Na 17. Međunarodnom Festivalu turističkih publikacija „Kofer slova“ koji je održan u Kruševcu 13. oktobra 2021. godine, Turistčka organizacija grada Leskovca osvojila je prvu nagradu i zlatni kofer u kategoriji JEDNOLISNA TURISTIČKA PUBLIKACIJA za program „Roštiljijade“ i drugo mesto i srebrni kofer u kategoriji NAJORIGINALNIJI SUVENIR za maketu Šop – Đokićeve kuće i snežnu kuglu.

Festival je i deo programa obeležavanja 14. oktobra, Dana oslobođenja Kruševca u Drugom svetskom ratu.

Zbog loše epidemiološke situacije festival je organizovan „na daljinu“ što nije umanjilo učešće Turističkih organizacija iz cele zemlje i zemalja regiona.Kontinuitet je ipak održan, kao što je ostvaren i cilj da se nastavi afirmacija i promovocija turističkih publikacija, kao i da se istakne njihov značaj u razvoju turizma, unapređenja turističkih potencijala i isticanja autentičnosti regija.

Iako je organizovan u drugačijem „online“ formatu, festival je okupio 31 izlagača, među čijim je materijalima trebalo izabrati najbolje u 11 kategorija.

Kriterijumi za dodelu nagrada bili su promocija i unapređenje turističkih potencijala, isticanje autentičnosti regije kroz publikaciju, kvalitet i originalnost sadržaja i fotografija, kao i kvalitet štampe.-

Check Also

U Vlasotincu održana javna rasprava o nacrtu budžeta za narednu godinu

U okviru javne rasprave o nacrtu budžeta za 2022.godinu, na današnjoj javnoj sednici,rukovodilac Odeljenja za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *