Home / DRUŠTVO / Prodaje se imovina “Porečje-proma“ Nadmetanje zakazano za 14. jul
hotel bell

Prodaje se imovina “Porečje-proma“ Nadmetanje zakazano za 14. jul

Stečajni upravnik oglasio je prvu prodaju nepokretne imovine jedne od ćerki firmi nekadašnjeg poljoprivrednog kombinata “Porečje“ , javnim nadmetanjem i po početnoj ceni od 5,5 miliona dinara.

Na listi nepokretnosti “Porečje-proma“ su poslovna zgrada, površine 230 kvadratnih metara, proizvodna hala od 398 kvadrata, skladišta sirovina i gotove robe, površine 693 kvadrata i pomoćni objekti na preko 200 kvadratnih metara. Objekti se nalaze u Vučju, u ulici Koste Stamenkovića bb, odnosno lokaciji poznatijoj kao Slanački jaz.

Početna cena je nešto više od 5,5 miliona dinara, a javno nadmetanje zakazano je za 14. jul, u 11 sati, u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

“Porečje prom“, jedna je od ćerki firmi Poljoprivrednog kombinata “Porečje“, a u sistemu nekadašnjeg giganta iz Vučja je i preduzeće “Porečje trejd“, od koga su ostala samo dva rashodovana automobila.

Check Also

U Leskovcu obeležen Svetski dan borbe protiv trgovine ljudima

U Omladinskom klubu grada Leskovca u organizaciji Lokalnog koordinacionog tima za zaštitu žrtava trgovine ljudima Leskovac, obeležen …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *