hotel bell

Privode se kraju radovi na uređenju prostora oko sportske hale u Vlasotincu

U SRC Vlasina privode se kraju poslovi na uređenju prostora oko sportske hale. Rade se trotoari i završava se atmosferska kanalizacija, kako bi se sprečilo dalje propadanje objekta.

-To nam je bio jedan od prioriteta koji smo planirali da rešimo jer je voda sa krova išla direktno u temelj, što je ugrožavalo objekat. Takođe, skidamo sloj zemlje oko hale i navući ćemo humus, koji će na proleće biti ozelenjen, biće postavljene kante, klupe, česme i jarboli. Biće to kao novi park u našoj opštini. Sve radove finasira opština Vlasotince, a izvodi ih JKP Vodovod. Vrednost je 1.170.000 dinara – kaže v.d.direktora SRC Vlasina Saša Đokić.

Radi se i na rasčišćavanju prostora od hale prema zgradi Atletskog saveza.

-Tu, prema Urbanističkom planu, treba da prođe i instalacija za grejanje, tako da je i to jedan od razloga zbog koga čistimo. Prikupili smo prilikom čišćenja oko 15 kubika drveta, koje smo donirali školama za grejanje – dodaje pomoćnik direktora Milan Ranđelović.

Prisustvo mehanizacije, u SRC Vlasina su iskoristili i za dodatno uređenje 16 lokala u prizemlju. U njima sada ima vode, završava se betoniranje, a sledi dovođenje struje i upis u katastar nepokretnosti.

Check Also

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa 74.981 dinar – Jug i dalje ispod proseka

Republički zavod za statistiku saopštio je danas da je prosečna zarada bez poreza i doprinosa …

Оставите одговор