Home / DOGAĐAJI / Privode se kraju radovi na rekonstrukciji puta Leskovac – Vučje
hotel bell

Privode se kraju radovi na rekonstrukciji puta Leskovac – Vučje

Uz podršku Vlade Republike Srbije, grad Leskovac kontunuirano ulaže u putnu infrastrukturu, a u prilog tome govore radovi na državnom putu Leskovac – Vučje kod Strojkovca, koji su u toku i čija prva faza u vrednosti od 282 miliona dinara, se privodi kraju.

„Započeta je i druga faza radova iz pravca Vučja, ka Strojkovcu, čija je vrednost 100 miliona dinara. Investiror pomenutih radova je JP“Putevi Srbije“, nakon završenih radova dobićemo jednu modernu saobraćajnicu u ovom delu grada. Ona će biti značajna kako za stanovništvo tako i za privredu vučjanskog kraja – kazla je Jelena Stanković.

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“, Novica Nikolić, najvio je i sanaciju puta od Čukljenika do Tulova, kao i od Rudara do grdeličkog puta.

„Na državnom putu drugog A reda do Strojkovca urađeno je i proširenje kolovoza, koje je jako bitno za povećanje bezbednosti svih učesnnika u saobraćaju. Isti radovi će biti i na državnom putu drugog B reda do Vučja. Ono što je takođe važno je i sanacija puta od Čukljenika do Tulova u dužini od 3 km gde će se ugraditi šljunak ili tucanik. Takođe imaćemo radove od Tulova do grdeličkog puta – kazao je Nikolić.

U toku ove i naredne nedelje ugradiće se i dva asfaltna sloja od Hemijske škole u Leskovcu do mosta u Strojkovcu.

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор