Početna / DOGAĐAJI / Predstavnici Vlade Srbije i gradonačelnik obišli radove na rekonstrukciji pozorišta
hotel bell

Predstavnici Vlade Srbije i gradonačelnik obišli radove na rekonstrukciji pozorišta

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i gradska većnica Zorica Jović sa saradnicima zajedno sa timom iz kabineta predsednice Vlade, Milenom Popović Ivanović, Anom Ilić, Majom Kapor i Katarinom Jakovljević i upravnicom Narodnog pozorišta iz Beograda, Ivanom Vujić obišli su radove na rekonstrukciji pozorišta ,,Bora Stanković“.

Tom prilikom, gradonačelnik Vranja dr Milenković istakao je da lokalna samouprava ima odličnu saradnju sa Vladom Republike Srbije i svim relevantnim republičkim institucijama i da se zahvaljujući tome radovi na rekonstrukciji pozorišta odvijaju predviđenom dinamikom.

,,Grad Vranje poštuje dogovore, svoje obaveze realizuje odgovorno i u dogovorenim okvirima. U toku su završni radovi i na moje veliko zadovoljstvo građani Vranja i okoline dobiće savremeno opremljen objekat na koji ćemo svi biti ponosni“, dodao je dr Milenković.

Ana Ilić viši savetnik u kabinetu premijerke izrazila je zadovoljstvo dosadašnjim realizovanim radovima u pozorištu i dodala da će Vlada pomoći završetak ovog veoma značajnog objekta.

,, Veoma nam je važan razvoj kulture u celoj zemlji. Bitno je da kulturne objekte rekonstruišemo i otvorimo, ali i da oni dobro rade uz veće uključivanje lokalnih zajednica i mladih ljudi“, rekla je Ilić.

Milena Popović Ivanović savetnica iz kabineta predsednice Vlade dodala je da sada u pozorištu već imamo izvesnu situaciju i da se nada skorijem otvaranju ovog izuzetno značajnog kulturnog objekta. Poseta je nastavljena obilaskom Narodnog muzeja i Haremluka. Gradonačelnik dr Slobodan Milenković rekao je da je lokalna samouprava pripremila projekat stalne postavke za Muzej i da će njime aplicirati kod nadležnih institucija. Poseta je završena radnim sastankom.

Pogledaj takodje

Projekat vredan 46 miliona evra za proširenje kapaciteta predškolskih ustanova

Foto: arhiva Projekat inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja treba da obezbedi da se skrate liste …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *