Home / DRUŠTVO / Predstavljen i podeljen majski broj “Informatora“
hotel bell

Predstavljen i podeljen majski broj “Informatora“

Unija mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac, podelila je sugrađanima najnoviji broj stranačkog glasila “Informator“

Najvažnij tema, kojoj je posvećena i naslovnica, jeste istorijska pobeda SNS-a na aprilskim izborima, a na stranicama mesečnika se može naći više informacija o završetku prve faze radova na rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije i početku rada novoizgrađene Klinike za kardio-vaskularne bolesti “Dedinje 2“:

– U saobraćaj je puštena brza pruga između Beograda i Novog Sada, kao jedan od najvažnijih infrastrukturnih projekata Srbije. U nastavku prelistavanja “Informatora“ čitaoci će naići na fotografije iz predsedničke kampanje Aleksandra Vučića, koga je u Leskovcu dočekalo i pozdravilo više hiljada ljudi. U “Panorami“ se mogu naći informacije o brojnim humanitarnim akcijama mesnih odbora. Kad govorimo o Leskovcu, treba podsetiti na činjenicu da je završena fasada Parohijskog doma i zamenjena stolarija na zgradi škole u Vinarcu. Rekonstruisana je ulica Đuke Dinić, a kraju se privode i radovi na asfaltiranju ulice Dimitrija Tucovića, rekla je Marija Stojković, članica Unije mladih SNS-a.

Dodala je da je u toku izgradnja zgrada MZ “Milentije Popović“ i “Rade Žunić“ kao i da je lokalna samouprava obezbedila oko 65 miliona dinara za deblokadu računa mesnih zajednica.

Check Also

Mišići se uskoro useljavaju u novi dom!

Mića i Tamara Mišić, sa sinovima Mihajlom i Božidarom, zahvaljujući inicijativi i akciji Fondacije “Pokreni …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.