Home / DOGAĐAJI / Pravo je vreme da vaše dete počne sa učenjem stranog jezika
hotel bell

Pravo je vreme da vaše dete počne sa učenjem stranog jezika

Možda će vam zvučati čudno da deca još u ranom uzrastu treba da počnu da uče neki strani jezik. Možda ćete smatrati da je ipak još uvek rano.

A posebno ukoliko je vaš mališan već krenuo u školu, pa je opterećen drugim predmetima.

Međutim, ako upitate stručnjake, gotovo je sigurno da će vam reći da je pravi trenutak za početak učenja stranih jezika upravo sada. Ako bi trebalo da navedemo kada je idealno vreme za početak učenja stranog jezika, onda je to sasvim sigurno predškolski uzrast.

Školica engleskog i nemačkog jezika za decu

Svim mališanima iz Leskovca i okoline se nudi sjajna mogućnost, kojom će njihovi roditelji sasvim sigurno da budu i više nego oduševljeni. Primarno se misli na cene, koje su i više nego povoljne, kada se uzme u obzir kvalitet ovakvih kurseva.

U ponudi Škole stranih jezika Akademije Oxford u Leksovcu se, pored ostalog, nalaze i kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu.

Idealno bi bilo da dete već od predškolskog uzrasta počne da pohađa nastavu, kako bi vremenom steklo dovoljan nivo znanja i da bi kasnije bilo u prilici da polaže specijalizovane ispite, te stekne zvanično priznat sertifikat o nivou poznavanja engleskog ili nemačkog jezika.

Nije zgoreg da pomenemo i to da Akademija Oxford Leskovac i te kako vodi računa ne samo o kvalitetu nastave, koji je na izuzetno visokom nivou, nego i o stručnom kadru. Naime, s obzirom na to da je poznato da su mališani, posebno u predškolskom uzrastu slobodni i više okrenuti igri, to će se i stručni predavači potruditi da u najvećoj mogućoj meri način prezentovanja gradiva prilagode upravo potrebama deteta u određenom uzrastu.

Kako izgledaju kursevi nemačkog i engleskog jezika za najmlađe?

Ono što mnoge roditelje brine u vezi sa ovom temom jeste i kako je organizovana nastava. Zato i ističemo da uopšte nemaju razloga za zabrinutost, jer je kvalitet ispred svega. Naime, Škola stranih jezika Akademije Oxford Leskovac nastoji da nastavu organizuje u manjim grupama. Obično je reč o minimalno troje dece, s tim da ih maksimalno može biti prisutno osmoro u jednoj grupi.

Pored toga što se tako održava visok kvalitet edukacije, poštuju se i sve trenutno aktuelne mere usled pandemije.

Bilo bi dobro da napomenemo i to da je predviđeno da kurs nemačkog i engleskog jezika za decu bude organizovan u prostorijama škole, u ulici Koste Stamenkovića broj 2, I sprat u Leskovcu. U slučaju da dođe do promena, usled aktuelne epidemiološke situacije, roditelji polaznika će na vreme da budu o tim promenama obavešteni.

Očekuje se od svakog roditelja da ispoštuje pravilo i izvrši prijavljivanje deteta za odabrani kurs. A to može učiniti ili direktno u školi ili putem telefona broj 016 214 556 ili 069 10 20 584, odnosno na mejl adresu leskovac@akademijaoxford.com.

(PROMO)
Tekst i fografije Akademija Oxford

Check Also

Sa Koronom preminule još 53 osobe, pozitivna trećina testiranih – Na bolničkom lečenju više od 6.600 ljudi

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je, od poslednjeg izveštaja, na koronavirus …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *