Početna / GRADOVI / Leskovac / Povodom Dana socijalnog rada dvema Leskovčankama i Leskovčaninu uručena pomagala
hotel bell

Povodom Dana socijalnog rada dvema Leskovčankama i Leskovčaninu uručena pomagala

Savet za društvene delatnosti i Savet za zdravstvo GrO Srpske napredne stranke u Leskovcu je povodom Međunarodnog dana socijalnog rada organizovao humanitarnu akciju usmerenu ka osobama sa invaliditetom.

Predsednik Saveta, Danko Danković i Ana Janković Stojanović, član Saveta za zdravstvo, su tim povodom posetili Draganu Petrović i Oliveru Stojiljković koje boluju od mišićne distrofije kako bi im uručili pomagala koja su obezbeđena preko donacije. Gospođi Petrović je uručen antidekubitarni jastuk, a gospođi Stojiljković invalidska kolica. Ujedno su posetili i gospodina Srđana Tasića koji pati od multiple skleroze kako bi mu uručili hodalicu.

Obeležavanje Međunarodnog dana socijalnog rada je prilika da se kroz neformalan kontakt i dijalog sa građanima unapredi sistem socijalne zaštite, prilagođen osobama sa invaliditetom i njihovim potrebama. Prema rečima članova ova dva saveta, njihov rad je usmeren ka razvoju i unapređenju društvene zajednice u kojoj su ljudi najveća vrednost.

Pogledaj takodje

Policija u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu zadržala 4 vozača sa 1,29 do 2,1 promila alkohola u krvi – Dvojica učestvovavala u saobraćajnim nesrećama u kojima je bilo povređenih

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu, u prethodna tri dana, zadržali su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *