Početna / GRADOVI / Leskovac / Potpisan sporazum o saradnji između odbojkaških klubova iz Leskovca i Lajkovca
hotel bell

Potpisan sporazum o saradnji između odbojkaških klubova iz Leskovca i Lajkovca

Odbojkaški klubovi iz Leskovca i Lajkovca nedavno su potpisali ugovor o saradnji. S obzirom da OK „Železničar“ iz Lajkovca igra Superligu (najviši rang takmičenja) i konstantno ima potrebu za kvalitetnim igračicama, to je i bio motiv za potpisivanje ovog sporazuma o saradnji.

„Napravili smo saradnju sa OK „Leskovac“ i potpisali smo ugovor sa Vanjom Ivanović koja je kadetska reperezantativka Srbije. Ona će ovu sezonu provesti u Leskovcu, a naredne sezone će doći u Lajkovac – ističe Živorad Lazarević, predsednik OK „Železničar“.

Trener leskovačkih odbojkašica, Miodrag Rajković ističe da je ova saradnja podstrek da se u klubu radi još jačim tempom.

„Saradnja sa klubom iz Lajkovca je vrlo značajna iz više razloga. Daje nam mogućnost da deca koja stašu u Leskovcu imaju mogućnost da odu u Superligu. Sarađivaćemo na tri nivo-a trenerskom, igračkom i međuklupskom. U klubu imamo jako kavalitetnih igračica koje su blizu poziva za nacionalnu selekciju. Kod nas se radi stručno, uz maksimalnu posvećenost te stoga očekujemo dobre rezultate – ističe za naš portal trener OK „Leskovac“ Miodrag Rajković.

I.D.

Pogledaj takodje

ŽFK „Vučice“ iz Vučja – ponos i budućnost fudbala i ženskog sporta u leskovačkom kraju

Ženski fudbalski klub „Vučice“ iz Vučja ostvario je veliki uspeh plasmanom na finalni turni Kupa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *