Home / DOGAĐAJI / Porodica Mišić za 14 dana dobija novi dom
hotel bell

Porodica Mišić za 14 dana dobija novi dom

HO „Pokreni život“ nedavno je pokrenula akciju saniranja kuće porodici Mišić iz Stajkovca. Radovi na istoj su uveliko počeli i porodica Mišić će dobiti novi dom za 14 dana.

Zahvaljujući vašem apelovanju i sugrađanima uspeli smo da obezbedimo sredstva za renoviranje njihovog doma u potpunosti.

„Da budu crveno-beli zidovi kao Crvena Zvezda, ovde krevet, tu kompjuter, da imam sijalicu….“ bile su želje Mihajla koje smo mi zapisali i radimo na njihovom ostvarenju.

Majstori su dobili jedan zadatak i sebi postavili jasan CILj – ispuniti jedinu želju Mihajlu i Božidaru, a to su nove sobe od kojih jedna ide u crveno-beloj boji jer je Mihajlo vatreni navijač Crvene Zvezde.

Veliko hvala svim ljudima koji su se odazvali pozivu u ime porodice Mišić, a radost i sreću ove porodice na useljenju vrlo rado ćemo podeliti sa vama – navode iz organizacije „Pokreni život“.

Check Also

Gradski odbor Nove DSS poziva građane da se pridruže šetnji koju u petak u Leskovcu, organizuje Srpska pravoslavna crkva i podrže hrišćanske i porodične vrednosti

Gradski odbor Nove Demokratske stranke Srbije podržao je porodičnu šetnju najavljenu za petak u Leskovcu. …

Оставите одговор