hotel bell

Policija u Leskovcu i Lebanu kontrolisala 1.148 vozača, njih 26 pod dejstvom alkohola (1,89 do 2,06 promila), kokaina i marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Lebanu, u toku vikenda, alkotestirali su 1.148 vozača i sankcionisali 26 koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Policija u Leskovcu zaustavila je četrdesetsedmogodišnjeg vozača „megana“, dvadesettrogodišnjeg vozača „audija“, tridesetsedmogodišnjeg vozača džipa i devetnaestogodišnjeg vozača „pežoa“ koji su upravljali vozilima sa 2,00, 2,06, 1,26 i 1,89 promila alkohola u organizmu.

Takođe, iz saobraćaja su isključeni i dvadesetsedmogodišnji vozač „audija“ koji je bio pozitivan na kokain i marihuanu, kao i četrdesettrogodišnji vozač automobila „bmv“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom marihuane.

Policija u Lebanu zaustavila je pedesetdevetogodišnjeg vozača „folksvagena“, dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „bmv“ i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „audija“ koji su upravljali sa 1,78, 1,25 i 1,84 promila alkohola u organizmu.

Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Check Also

Na Svetski dan sluha organizovana provera sluha za sve zainteresovane pacijente

Povodom Svetskog dana sluha, grad Leskovac je u saradnji sa Opštom bolnicom i Domom zdravlja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *