Home / DRUŠTVO / Podrška GO SNS-a Leskovac, predsedniku Aleksandru Vučiću
hotel bell

Podrška GO SNS-a Leskovac, predsedniku Aleksandru Vučiću

Povodom objavljenih informacija da je grupa kriminalaca, na čelu sa vođom Kavačkog klana, Radojem Zvicerom, planirala i pripremala atentat na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, saopštenjem se oglasio Gradski odbor SNS-a Leskovac, koje prenosimo u celini.

Nadljudska energija, divovska hrabrost i neosporni rezultati predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, čija politika i način na koji vodi zemlju imaju velike odjeke u svetskoj javnosti, vredni su poštovanja i divljenja, jer se radi o čoveku, koji napredak i razvoj naše zemlje stavlja na prvo mesto, čak i ispred svog života.

Beskompromisna borba za stabilnost predsednika Vučića i odlučnost u nameri da se kriminalcima stane na put, nailaze na veliko odobravanje naših građana, ali nažalost, predsednik je i dalje meta stalnih napada ljudi kojima ne odgovara stabilna, poštena i jaka Srbija.

Siguran sam da nadležni organi, nakon saznanja da se priprema atentat na našeg predsednika, predano i marljivo rade svoj posao i da će pravdi biti priveden svaki pojedinac, koji ugrožava njegov život i bezbednost.

Narod je uz svog predsednika, jer nikada neće dozvoliti da mafija i kriminalci pobede, Srbija više nikada neće pasti u njihove ruke.

Pozivam građane na jedinstvo, danas se svi borimo protiv onih koji žele da unište našu državu, a siguran sam da ćemo iz ove situacije izaći još jači i dosledniji, jer predaja nikad nije bila opcija.

Živeo predsednik Vučić! Živela Srbija!, naglašava se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu, koje potpisuje predsednik Goran Cvetanović.

Check Also

Od Udruženja “Teslin toranj u Srbiji“, priznanje i maestralnom Radetu Šerbedžiji

Udruženju “Teslin toranj u Srbiji“, sa sedištem u Leskovcu i Udruženje inženjera i tehničara Leskovac, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.