Home / DOGAĐAJI / Podeljen novi broj glasnika Srpske napredne stranke
hotel bell

Podeljen novi broj glasnika Srpske napredne stranke

Na platou ispred robne kuće, Omladinci SNS-a delili su danas novi broj Informatora u kom se građani mogu informisati o svim dešavanjima u Srbiji.

„Centralna tema ovog broja jeste otvaranje poslednje deonice auto-puta na južnom kraku Koridora 10, u dužini od 26,3 kilometara u Grdeličkoj klisuri. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić tom prilikom istakao je da nijedna zemlja nije uspela ovoliko da izgradi i promeni kao što je to učinila Srbija u prehodnih nekoliko godina.

Dalje čitamo o ubedljivoj pobedi kandidata Srpske liste u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije, onda i o vojno-policijskoj paradi „Odbrana slobode“ u Nišu, kao i o sednici redovnog godišnjeg zasedanja Svetog arhijerejskog sabora Srpske pravoslavne crkve, kojoj je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić, na poziv patrijarha Irineja.

Intervju broja je intervju sa Nebojšom Stefanović, ministrom unutrašnjih poslova, dok čitajući dalje možemo naići i na intervju sa predsednicom Opštine Savski venac Irenom Vujović.

SNS Panorama predstavlja sve one značajnije događaje koji su obeležili prethodni period u svim gradovima Srbije, među kojima je i Leskovac u čijem odeljku možemo čitati o druženju gradonačelnika sa decom u Spomen parku povodom uskršnjih praznika, zatim o završenoj rehabilitaciji puta u Pečenjevcu, kao i o tome da su Grad Leskovac i Srbijavode potpisali ugovor o izgradnji rasteretnog kanala na ušću Tulovske reke u Južnu Moravu. Članice Foruma žena delile su sugrađanima uskršnja jaja. Ministarstvo državne uprave dodelilo je Leskovcu sredstva za uređenje SRC „Dubočica“ i snimanje filma „Zlatno doba srpskog Mančestera“- kazala je Jovana Đorđević, član Saveta omladinaca GrO Leskovac.

Ovoj podeli Informatora pristustvovali su i omladinci Opštinskih odbora Lapovo, Raška, Lebane i Go Zrenjanin.

Check Also

Savet za razvoj grada Leskovca predložio jačanje aktivnosti u pripremi infrastrukture za domaće preduzetnike

razvoj grada Na 43. sednici Saveta za razvoj grada Leskovca, održanoj 25.11.2021. godine, razmatrana su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *