hotel bell

Počelo snimanje filma o trofejnom bojničkom trubaču: “Elvis u Memfisu“ je priča o nastupu Bajramovića u rodnom gradu slavnog imenjaka

Snimanje filma “Elvis u Memfisu“, počelo je u Nišu, a scenario i režiju potpisuje Miroslav Mitić, proslavljeni filmski stvaralac, koga publika poznaje po filmovima “Zona Zamfirova“ i “Pljačka III Rajha“. Radi se o srpsko-američkoj koprodukciji i govori o ostvarenju dečačkog sna trubača Elvisa Bajramovića iz Bojnika da nastupi u Memfisu, u kome je odrastao njegov slavni imenjak Elvis Prisli

Prve scene su snimane u Bojniku i Nišu, a ovih dana snima se na aerodromu Konstantin Veliki.

Elvis Bajramović je dvostruki pobednik Sabora trubača u Guči, a njegov san je da zasvira trubu u američkom gradu Memfisu. Pozvan je na turneju u Ameriku i dobija priliku da zasvira u čuvenom“BB King“ klubu.

– Uzbuđen sam i srećan. Nakon osvajanja Guče, ovo je najvažniji trenutak u mojoj karijeri. Zahvalan sam celoj ekipi na trudu i velikoj profesionalnosti. Uskoro putujemo u Ameriku i to će, već sada znam, biti nezaboravno iskustvo, rekao je Elvis, koristeći priliku da zahvali svojoj tetki, “glavnom krivcu“ za to što je poneo ime Kralja roka.

Deo ekipe već je u Memfisu, gde obavlja pripreme za početak snimanja u Americi. Reč je o mjuziklu, a u pripremi su i pesme koje će pratiti radnju filma, i biti, po proceni reditelja, veliki hitovi.

Motiv za snimanje filma “Elvis u Memfisu“ je dugogodišnja Mitićeva želja da spoji zvuk srpske trube sa bitom svetske muzike.

Premijera filma “Elvis u Memfisu“ se očekuje oktobra naredne godine.

Ovaj sadržaj je deo projekta koji je sufinansirala opština Bojnik. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Check Also

Promocija knjige aforizama „Živi zid“ autora Zorana Jovanovića 31. januara u Narodnom muzeju

Foto: arhiva U utorak 31. januara 2023. godine, u prostorijama Narodnog muzeja u Leskovcu, biće …

Оставите одговор