hotel bell

Počelo prijavljivanje studenata za ovogodišnje “Umrežavanje“ na Zlatiboru

“Umrežavanje“ je projekat namenjen leskovačkim studentima, koji žele da se druže, zabave, razmenjuju iskustva, stiču nova znanja i veštine. Prijavljivanje traje do 12. avgusta.

Konkurs je otvoren 26. jula, a rok za apliciranje ističe na Međunarodni dan mladih.

– Tada ćemo konkurs zatvoriti i početi selekciju kandidata. Ovo je treće “Umrežavanje“ najboljih studenata grada Leskovca i verujemo da će nadmašiti prošlogodišnje, kada je u projektu učestvovalo 40 mladih Leskovčana, sa čak 18 fakulteta. Oni su imali priliku da se druže, zabave, pohađaju korisne radionice i predavanja. Ovo još jedna u nizu akcija posvećenih mlađim generacijama, kaže većnik Stefan Kitanović.

Po njegovim rečima, utisci učesnika dosadašnjih “Umrežavanja“ su vrlo pozitivni i dobar deo njih se prijavio i ove godine.

– Želimo da okupimo 50 studenata, što je dva i po puta više nego kad smo počeli. Da se radi o dobroj i održivoj ideji, potvrđuje to što je, upravo na prethodnom “Umrežavanju“ nastao projekat “Omladinska kartica“, koja našim mladim sugrađanima omogućava brojne pogodnosti i privilegije pri korišćenju sportskih objekata, usluga ustanova kulture, a od sledeće, verovatno i Akva parka, najavio je Kitanović.

Više informacija o prijavljivanju, kriterijumima i potrebnoj dokumentaciji, može se naći na sajtu Kancelarije za mlade.

Check Also

Druga nagrada za TOL na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma

Nakon uspešnog predstavljanja na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, Turistička organizacija grada Leskovca učestvovala …

Оставите одговор