Home / DRUŠTVO / Počela rehabilitacija raskrsnice “Tri šešira“
hotel bell

Počela rehabilitacija raskrsnice “Tri šešira“

Radovi na rekonstrukciji jedne od najfrekventnijih raskrsnica u gradu, trebalo bi da budu završeni do petka, a nadležni apeluju na vozače da budu strpljivi i poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju

Javno preduzeće “Putevi Srbije“, započelo je danas radove na rehabilitaciji kolovoza na raskrsnici “Tri šešira“, ukupne površine 2.500 kvadratnih metara, za koje je opredeljeno 3 miliona dinara.

– Ovo je jedna od najvitalnijih i najfrekventnijih saobraćajnica u našem gradu, jer vodi ka Lebanu, Medveđi i administrativnoj granici sa Kosovom i Metohijom, odnosno ka Bojniku i najvećem gradskom naselju “Dubočica“. Istovremeno, u drugom smeru njome se dolazi do bolnice, Doma zdravlja i centra grada. Nadam se da će, ukoliko to vremenski uslovi dozvole, radovi biti završeni do kraja nedelje, rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović, najavivši za narednu nedelju obilazak radova na državnom putu ka Lebanu, u koje Putevi Srbije, ulažu 165 miliona dinara.

Cvetanović je podsetio i da je grad Leskovac, u saradnji sa Preduzećem “Putevi Srbije“ u puteve na svojoj teritoriji investirao preko 710 miliona dinara, a od početka godine, u 10 saobraćajnica, lokalna samouprava je uložila blizu 50 miliona.

Direktor Javnog preduzeća “Urbanizam i izgradnja“, Novica Nikolić naglasio je da se radovi izvode bez obustave saobraćaja, te je vozače i druge učesnike u saobraćaju zamolio za strpljenje i razumevanje.

On je potvrdio i da su počeli radovi na rekonstrukciji deonice puta od mahale Vojinica do Grdelice, u dužini od 800 metara, što je samo jedan deo projekta na rehabilitaciji cele trase.

Check Also

U Vlasotincu održana javna rasprava o nacrtu budžeta za narednu godinu

U okviru javne rasprave o nacrtu budžeta za 2022.godinu, na današnjoj javnoj sednici,rukovodilac Odeljenja za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *