Home / DRUŠTVO / Penzioner ste a niste dobili poklon paket vitamina – ovo je broj telefona gde možete dobiti informaciju
hotel bell

Penzioner ste a niste dobili poklon paket vitamina – ovo je broj telefona gde možete dobiti informaciju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je pre nešto više od mesec dana poklon pakete vitamina za penzionere u Srbiji.

Paketi se dostavljaju preko JP Pošta Srbije. Nakon velikog broja pitanja penzionera koji još uvek nisu dobili pakete, od nadležnih u JP Pošta Srbije smo zatražiuli informaciju gde i kako zainteresovani mogu da dobiju informaciju.

Planirano je da poklon paketi vitamina budu dostavljeni svim penzionerima do 5. juna.

Evo i odgovora Pošta Srbije i broja telefona na koji možete dobiti sve potrebne informacije.

– Pošta Srbije je počev od 12. maja, obezbedila specijalnu besplatnu telefonsku liniju u okviru svog Kontakt centra, namenjenu davanju informacija u vezi sa distribucijom i uručenjem poklon paketa sa vitaminima, koje obezbeđuje Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Pozivom na broj 0800 200 802, sa fiksnih i svih mobilnih mreža, korisnici koji očekuju pakete sa vitaminima, mogu postaviti pitanja, svakog radnog dana od 8 do 17 časova i subotom i nedeljom od 8 do 15 časova – navodi se u odgovoru Službe za odnose s javnošću dostavljenom redakciji Dnevnika Juga.

Check Also

Uspostavljen redovan odvoz smeća u Vlasotincu

Nakon mesec dana neredovnog odvoza smeća, zbog kvarova na kamionima, JKP Komunalac Vlasotince je danas …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *