Paketići radosti za mališane sa odeljenja Pedijatrije leskovačke Opšte bolnice

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Povodom predstojećeg praznika pravoslavne Nove godine, Crveni krst Leskovac je u saradnji sa lokalnom samoupravom podelio paketiće mališanima koji se nalaze na lečenju na odeljenju Pedijatrije u leskovačkoj Bolnici.

“Ovo je mali znak pažnje sa ciljem da deci vratimo osmeh na lice uoči paznika. Trenutno je na odeljenju 19 deteta i veliku zahvalnost dugujemo preduzetnicima kao što je firma Metla komerc koja je donirala ove vredne paketiće, ali uvek ističemo da je vrednost paketića manje važna, važanija je pažnja – kazao je predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović, dodavši da sev mališane sutra na trugu očekuje velika novogodišnja zabava sa klovnovima, animatorima i koncertom Ivane Peters.

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević, kazao je ovom prilikom da se uspešna saradnja sa Crvenim krstom i kroz ovaj vid darivanja nastavlja.

“Već postaje tradicija da Crveni krst deci koja se nalaze u bolnici u vreme pravoslavne Nove godine donira paketiće.Takođe imamo izvrsnu saradnju što se tiče akcije prikupljanja krvi, koju ćemo i u narednim godinama nastaviti – istakao je Dimitrijević.

Dragan Tasić, sekretar Crvenog krsta Leskovac, zahvalio se predsedniku Cvetanoviću i direktoru Dimitrijeviću i odeljenju pedijatrije, firmama koje stalno daju doprinos, da i ove godine uruče deci paketiće uoči srpske Nove godine i dodao da se nada da će postati tradicija, da su prošle godini dodelili paketiće deci iz hraniteljskih porodica.

Check Also

Tanja Stanković hiljaditi davalac krvi ove godine u Leskovcu

Leskovački Crveni krst je i juče nastavio sa organizovanjem akcija dobrovoljnog davanja krvi. Iz ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *