Početna / DRUŠTVO / Otvorena sezona klizanja, za đake za raspust besplatno klizanje, korišćenje bazena i sportskih hala, avantura parka i terena sa veštaškom travom
hotel bell

Otvorena sezona klizanja, za đake za raspust besplatno klizanje, korišćenje bazena i sportskih hala, avantura parka i terena sa veštaškom travom

Danas je u Leskovcu i zvaničo otvorena sezona klizanja.

Na klizalištu u centru grada od ranoj jutra veliki broj dece, mladih ali i odraslih koji žele da pokažu i usavrše svoje znanje, ili da nauče kako da budu što uspešniji na klizaljkama.

-Na inicijativu gradonačelnika dr Gorana Cvetanovića, 2008. godine, otvoreno je prvo klizalište ispred Doma sindikata gde se danas gradi novi trg. Da je to bio pravi potez i da se od tada pa do danas misli o mladima i deci, o njihovoj zabavi i rekreaciji govori činjenica da svakog dana klizalište poseti bar 400 naših najmlađih sugrađana. Klizalište će raditi od 10 do 22 časa, a za vreme raspusta će svim našim školarcima takođe biti dostupno kako bi popunili svoje vreme i družili se – rekla je Brankica Stamenković, članica Gradskog veća Leskovca.

Gradonačelnik Leskovca je najavio da će tokom raspusta svi sportski sadržaji biti poptuno besplatno dostupni svim učenicima.

-Za našu decu koja su budućnost našeg grada i naše prelepe Srbije u toku zimskog raspusta sva naša deca imaće besplatnu mogućnost da koriste ovo klizalište, bazen, avantura park, teren sa veštačkom travom, sportsko-rekreativni centar, sve ono što će im učiniti zimski raspust zanimljivijim i interesantnijim, da budu virtuozi na terenu, da se druže, da im osmeh bude na licu i da uživaju sa svojim roditeljima, bakama i dekama – istakao je gradonačelnik Cvetanović.

Direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić je istakao kako su se u ovoj organizaciji potrudili da omoguće neke novine na klizalištu.

-Pre svega, deo gde će se deca presvlačiti, zaštitili smo od vetra i hladnoće, uradili smo nove rukohvate i nove ograde kako bismo decu zaštitili od onoga što je nekad bilo oštećeno. Mislim da ćemo ove godine imati dobro vreme i dobru sezonu – naglasio je Kocić.

Pogledaj takodje

Leskovčani odu u Niš u kupovinu a vrate se vakcinisani

Foto:facebook dragan asotirovski Za nekoliko dana u tržnim centrima širom Srbije vakcinisano je 6.000 ljudi, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *