Početna / EKONOMIJA / Otvoren Lidl u Vranju
hotel bell

Otvoren Lidl u Vranju

Zamenica gradonačelnika Vranja Zorica Jović i predstavnik kompanije Lidl smbolično su presekli vrpcu i time označili početak rada novog objekta u ritejl parku ,,Zona“.

,,Izuzetno mi je drago što je Vranje među 30 gradova u Srbiji, u kome će poslovati renomirani nemački lanac, broj 1 u Evropi, sa karakterističnim konceptom kupovine. Još bitnije je zapošljavanje oko 40 naših sugrađana, prvenstveno mlađih. Vaš moto rada je ,,Za bolje sutra“ i očekujem da uspešno poslujete u Vranju. U lokalnoj samoupravi ćete imati podršku i otvoren, partnerski odnos“, istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović, koja je sa gradskim većnicima Bojanom Kostićem i Nebojšom Zupančićem obišla objekat, površine 2.300 m2.

Prema rečima Jasmine Šrndić, iz tima korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, potrošačima je na raspolaganju 1.800 pažljivo odabranih artikala, od kojih je 400 proizvedeno u Srbiji. Ona je dodala da je dolazak Lidla uspešno realizovan uz pomoć pet građevinskih kompanija.

,,Povodom otvaranja novog objekta u saradnji sa kompanijom Apello, u okviru projekta ,,Taši-taši“ pripremili smo paket iznenađenja mamama novorođenih beba u Vranju. Sve mame koje će na svet doneti bebe u Zdravstvenom centru Vranje, u periodu od 14. do 21. januara, dobiće na poklon ,,Bebinu čarobnu kutiju“, rekla je Jasmina Šrndić.

Nova Lidl prodavnica u Vranju biće otvorena za potrošače svih sedam dana u nedelji.

Pogledaj takodje

UKIDA SE NAPLATA ROMINGA SA GRČKOM: Ovog leta telefoniranje i poruke sa plaže po ceni lokalnog poziva i SMS-a

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Atini, uoči Ekonomskog foruma Delfi, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *