hotel bell

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže sredstva za sponzorstvo Romskog bala, pozivajući se na predsednika opštine.

Turistička organizacija i opština Vlasotince su suorganizator, odnosno pokrovitelj Romskog bala, zakazanog za 22.februar, što znači da se sredstvima iz budžeta finansiraju muzički program i deo nagrada, a da svaki pojedinac plaća sam svoju kartu u restoranu.

-Molim predstavnike privatnih firmi da imaju u vidu činjenicu da se u ovom slučaju zloupotrebljava institucija predsednika opštine. Ukoliko se mimo Romskog bala održavaju druge slične manifestacije i ukoliko bilo ko želi da ih sponzoriše, to je privatna stvar svakog pojedinca ili firme i nema nikakve veze sa opštinom ili predsednikom opštine – kaže član Opštinskog veća za kulturu i turizam Tatjana Ilić.

Check Also

Veliki dobitak Tyrant King Megaways – EVO kako vas MAGIČNO PUTOVANJE u daleku prošlost može dovesti do DOBITKA O KOJEM STE ODUVEK MAŠTALI!

Neobičan susret sa dinosaurusima doneo Vrščaninu blizu MILION DINARA! Internet i razvoj tehnologije su nam …

Оставите одговор