Početna / GRADOVI / Leskovac / Omladina SNS-a delila novi broj Informatora
hotel bell

Omladina SNS-a delila novi broj Informatora

Omladina GrO SNS-a Leskovac predstavila je danas svojim sugrađanima, na paltou preko puta Leskovačkog kulturnog centra, novi broj časopisa Informator.

Prisutnima se ovom prilikom obratila Aleksandra Milovanović,članica omladine SNS-a, koja je ovom prilikom pobrojala svu pomoć koju je Vlada Srbije obezbedila građanima Srbije a povodom pandemije korona virusa.

„U ovom broju SNS Informatora možete pročitati o ekonomskim merama, dva puta po 18 hiljada dinara, odloženo plaćanje poreza i doprinosa, program za mlade „Moja prva plata“, odlaganje otplate kredita. Što se tiče lokala u prethodnom periodu održane su tribine u Grdelici, Predejanu, Vučju, Pečenjevcu, Brestovcu ,Lipovici… Savet za prosvetu obezbedio je i podelio zaštitne maske za osnovce. Aktivisti su farbali ogradu škole, dva mosta, izgradili sportski teren u Dobrotinu…Pored ovih aktivnosti obnovljene su i ulice i vodovodna mreža u određenim gradskim ulicama, a o svemu tome možete pročitati u novom broju SNS Informatora – istakla je Milovanovićeva.

Pogledaj takodje

Od naredne godine fiskalnu kasu će morati da imaju i vodoinstalateri, električari, moleri, obućari: Novi Zakon o fiskalizaciji, obezbediće izdavanje računa sa garancijom za pruženu uslugu

Iako su “paušalci“ i do sada morali da izdaju račun za pruženu uslugu, ali na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *