hotel bell

Olivera Pešić: Na listi Aleksandra Rangelova 20 kandidata čini 6 porodica

Potpredsednica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac Olivera Pešić i član Srpske napredne stranke Aleksandar Pejčić održali konferenciju za medije na kojoj su govorili o listi Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane i listama drugih partija.

Kao primer već pristigle liste Pešićeva je izvršila analizu liste Aleksandra Rangelova.

„Podrazumeva se da svaka lista ima zastupljenost svih biračkih mesta, ali na ovoj ima 80% sa teritorije grada i 20% iz seoskih sredina i u tih 20% ima 17 kandidata u brojevima, a iz tri sela sedam kandidata, što znači da je mala zastupljenost ljudi iz seoskih sredina. Kada se lista sagleda, zaključuje se da 20 kandidata čini 6 porodica, čiji su članovi pod raznim rednim brojevima. Zaključuje se da nije bilo dovoljno kandidata da dr Rangelov popuni odborničku listu.“

Pešićeva je naglasila da će Gradski odbor SNS Leskovac predstaviti sve kandidate za odbornike u narednim danima i pozvala dr Aleksandra Rangelova da i on predstavi kandidate sa svoje liste.

Aleksandar Pejčić, je govorio o rezultatima rada koje je ova vlast pokazala u prethodnom periodu.

“Nakon raspisivanja izbora svesni da Srpska napredna stranka ide sama protiv svih i tako ćemo se i ponašati na ovim izborima. Evidentno je da su se pojedini kandidati izjasnili kao budući kandidati za gradonačelnika, Rangelov je imao hrabrosti to da kaže, pretpostavljam da će to biti slučaj i sa Zdravkovićem, ali mi pozivamo sve političke opcije da izađu sa imenima za gradonačelnika, i tada ćemo videti ko koliko vredi, ko ima koliki politički kredibilitet, da li je nešto učinio za građane Leskovca. Građani će umeti da cene ono što je Cvetanović učinio za Grad i siguran sam da će dati podršku listi SNS jer je učinjeno mnogo. Svi građani koji su dilemi za koga da glasaju,pozivam da glasaju za Srpsku naprednu stranku i Gorana Cvetanovića, ja sam siguran da će oni tako i učiniti i da će zaokružiti broj 1 jer je to garant da Srbija neće stati, da Leskovac neće stati – kazao je Pejčić.

Check Also

U ponedeljak kreće prijava za upis mališana u leskovačke vrtiće

Predškolska ustanova “Vukica Mitrović” raspisala je Javni konkurs za prijem dece na celodnevni boravak uPU …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *