Odbojkaški spektakl obeležio vikend u Leskovcu – Dubočica overila plasman u superligu (VIDEO)

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Večerašnja utakmica između Odbojkaškog kluba “Dubočica” i ekipe OK “Topličanina” bila je više od obične sportske borbe – bila je to prava fešta za sve prisutne.

Sportska hala “Partizan” bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a atmosfera je bila uzbudljiva već od samog početka.

Nakon intenzivne utakmice momci su izašli na teren kako bi proslavili svoju pobedu. Izlazak odbojkaša bio je spektakularan – praćen je svetlosnim efektima i muzikom. Navijači su svojim glasnim povicima pozdravili igrače, pružajući im podršku i energiju.

Ovaj spektakl je došao nakon ubedljive pobede “Dubočice” nad ekipom “Topličanina” rezultatom 3:0, u setovima 25:18, 25:18, 25:22.

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, izašao je na teren kako bi uručio pehar kapitenu Urošu Bulatoviću. Njegova prisutnost i podrška tokom celog meča bila je inspiracija momcima, a pehar koji je uručio simbolizovao je veliki uspeh kluba i zajednički rad svih članova.

“Srce mi je puno, hvala gradu, hvala klubu, momcima koji su imali energije da cele sezone budemo najbolji, hvala mojoj porodici, i porodicama igrača. Ja se nadam da će ovakvi događaji da postanu praksa a ne samo pojedinačni slučaj – kazao je trener odbojkaša Marjan Nikolić.

Ovo veče će ostati urezano u sećanjima svih prisutnih kao jedan od najuzbudljivijih sportskih događaja u Leskovcu. Odbojkaši “Dubočice” su osvojili ne samo pobedu na terenu, ulazak u Superligu već i srca svojih vernih navijača, dok je cela hala proslavljala njihov veliki uspeh.

Check Also

Tanja Stanković hiljaditi davalac krvi ove godine u Leskovcu

Leskovački Crveni krst je i juče nastavio sa organizovanjem akcija dobrovoljnog davanja krvi. Iz ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *