hotel bell

Od sutra ponovo u funkciji ulica Miloša Obilića-Radovi završeni kvalitetno i pre roka

Olica Miloša obilića je kompletno rekonstruisana, a izvođači , ”Profi put” iz Badinca i ”Kargoles” iz Leskovca, posao su uradili kvalitetno i pre ugovorenog roka

Putna infrastruktura je od izuzetnog značaja za funkcionisanje i razvoj jednog grada, zbog čega lokalna samouprava stalno gradi u najboljem mogućem stanju održava postojeće saobraćajnice.

– Ulica Miloša Obilića rekonstruisana je u dužini od 190 metara, za šta je, iz gradskog budžeta, izdvojena suma od 5,3 miliona dinara. Ona je sada dobila potpuno novo ruho, a u toku su radovi na još jednoj važnoj saobraćajnici, ulici Jug Bogdanova. Adaptacija 280 metara će koštati 9 miliona dinara, a osim bezbednijeg saobraćaja, omogućavamo vatrogascima da njome prođu bez smetnji, kad krenu u intervenciju, naglasio je gradonačelnik Cvetanović.

Posao je bio poveren preduzećima ”Profi put” iz Badinca i ”Kargoles” iz Leskovca, a direktor Javnog preduzeća ”Urbanizam i izgradnja”, Novica Nikolić, dodaje da je najpre urađen mašinski iskop na kolovozu, potom ugrađen tamponski sloj od šljunka i tucanika, izgrađena je kolovozna konstrukcija, a potom kolovoz asfaltiran, a na trotoarske površine postavljene su behaton ploče i ivičnjaci.

Check Also

SLAVLJE LESKOVČANA! Košarkaši Zdravlja pobedili ekipu Vršca

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras pred svojim navijačima ekipu Vršca rezultatom 96:93 (23:19, 28:27, 24:22, …

Оставите одговор