Home / DRUŠTVO / Od 3. septembra, serija “Bilo jednom u (Leskovcu) Srbiji“ i na malim ekranima
hotel bell

Od 3. septembra, serija “Bilo jednom u (Leskovcu) Srbiji“ i na malim ekranima

Kako zvanično najavljuje RTS, serija nastala na osnovu igranog filma “Bilo jednom u Srbiji“, premijerno će se prikazivati na malim ekranima subotom i nedeljom, počev od 3. septembra

Sloboda Mićalović i Nemanja Oliverić, maestralno su odigrali par koji prkosi lokalnim mitovima u Leskovcu, između dva svetska rata, kada se, neobičnim spletom okolnosti, gradila istorija malog mesta u kome stanuju veliki ljudi.

Nakon lutanja po svetu, dva prijatelja, Dine i Cone, vraćaju se 1922. godine u rodni Leskovac, ali ih tamo čeka pravo iznenađenje: jedan nalazi svoj bioskop ruiniran, drugi stiže na sopstvenu sahranu.

O Ružici sukružile priče da “onaj ko se za nju u’vati – pod zemlju će završi“, ali je Dine otkrio u njoj lepotu kojoj će se svi diviti.

Osim Viktora Savića, Nemanje Oliverića i Slobode Mićalović, u filmu i seriji igraju Radovan Vujović, Teodora Ristovski, Zoran Cvijanović, Dragan Petrović Pele, Mira Banjac, Boža Marjanović, a Ivanu Bekjarevu je uloga u filmu bila i poslednja.

Scenario su napisali: Zvonimir Šimunec, Marko Backović, Majda Šimunec, Vladimir Andrić, Kokan Mladenović, Đorđe Milosavljević i Petar Ristovski, koji potpisuje i režiju.

Check Also

Dvojica Nišlija uhapšena zbog prodaje, odnosno posedovanje heroina, metadona i 50 psihoaktivnih tableta

Niška policija, lišila je slobode M.M. (1978) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da …

Оставите одговор