Početna / DRUŠTVO / Novogodišnja poruka Hisarskih šampiona: Ljubav se uvećava kada je pružate, radost se širi kada je sa nekim podelite
hotel bell

Novogodišnja poruka Hisarskih šampiona: Ljubav se uvećava kada je pružate, radost se širi kada je sa nekim podelite

Deda Mraz je ove godine uprkos pandemiji korona virusa ipak rešio da poseti mališane iz vrtića „Agnes“ i obraduje ih novogodišnjim paketićima.

Na inicijativu Hisarskih šampiona a uz pomoć leskovačkih privrednika, 40 mališana iz ove ustanove danas nije skidalo osmeh sa lica.

„Kraj godine je idealno vreme da učinimo dobro delo , da predstojeće dane iskoristimo da nekoga usrećimo. Osvrnula bih se na prošlu godinu kada smo obradovali mališane sa odeljenja pedijatrije Opšte bolnice u Leskovcu, pa smo tako i ove godine želeli da novogodišnje paketiće darujemo vrtiću „Agnes“. U planu je još jedna donacija najmlađima iz osetljivih kategorija u ŠOSO „11. oktobar – kazala je na današnjoj konferenciji Milica Đorđević član udruženja „Hisarski šampioni“.

Vlasnica vrtića „Agnes“ Viktorija Drašković, izarazila je zahvalnost za osmehe koje je kod dece izazvala ova poseta Deda Mraza i Nove godine.

„U Novoj godini želimo novi svet, da smrt ustupi mesto životu, da uz međusobnu pažnji i brigu, zaustavimo ovu pandemiju. Želim temelje za ravnopravnost, poštovanje i budućnost, za sve bolje i bolje Nove godine -poručila je na današnjoj konferenciji Draškovićeva.

Ljubav se uvećava kada je pružate, radost se širi kada je sa nekim podelite. Naše je samo ono što poklonimo drugima. Pa neka nas te mudre reči vode u predstojeće vreme.

Pogledaj takodje

U Covid bolnici preminuli Leskovčanin (49 godina) i Vlasotinčanka (55 godina), raste broj hospitalizovanih

U leskovačkoj Covid bolnici u poslednja 24 časa od posledica infekcije Korona virusom umrlo je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *