Novo ruho leskovačkog naselja Dubočica

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U naselju Dubočica, grad Leskovac nastavlja sa projektima koji imaju za cilj da podignu kvalitet života svih građana.

Gradonačelnik Goran Cvetanović, istakao je značajne investicije i unapređenja koja su već u toku i koja su planirana za blisku budućnost.

“Najprimetnije ulaganje predstavlja izgradnja hrama Svetog Simeona Mirotočivog, čija je vrednost ulaganja od temelja do sada iznosila ukupno 88 miliona dinara. Ove godine planira se novo izdvajanje od 36 miliona dinara, a radovi su već u završnoj fazi. Pored hrama, nalazi se novi objekti mesnih zajednica “Milentije Popović” i “Rade Žunić”, u koji je Grad uložio 16,6 miliona dinara, što je dodatno unapredilo infrastrukturu naselja. Još jedan od značajnih projekata u naselju Dubočica je gasifikacija kotlarnice. Sa novim gasnim kotlom snage 10,8 megavata, koji će biti instaliran u kotlarnicu “Dubočica”, ovo je korak ka ekološki čistijoj energiji. Vrednost ove investicije iznosi 127 miliona dinara, a ovaj potez ima za cilj da doprinese zaštiti životne sredine. Uz to, u naselju Dubočica sanirana je Osnovna škola “Trajko Stamenković”, što predstavlja još jedan korak u unapređenju obrazovne infrastrukture. Uz sve ovo, otvorena je i nova IDEA Super i moderan šoping centar, što je dodatni doprinos u obogaćivanju ponude za naše građane”, kazao je na danšnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Cvetanović.

Ovo naselje, koje je jedno od najvećih u Leskovcu u narednom periodu dobiće nove klupe i kante, a i o higijeni će dodatno voditi više računa.

Check Also

Tanja Stanković hiljaditi davalac krvi ove godine u Leskovcu

Leskovački Crveni krst je i juče nastavio sa organizovanjem akcija dobrovoljnog davanja krvi. Iz ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *