Home / DRUŠTVO / Novi asfalt u delu Vlajkove ulice, normalizacija saobraćaja od večeras
hotel bell

Novi asfalt u delu Vlajkove ulice, normalizacija saobraćaja od večeras

Deo Vlajkove ulice u Leskovcu, od raskrsnice sa Trgom narodnog heroja Marko Crni do raskrsnice sa ulicom Đermanovićeva, u dužini od 265 metara danas dobija novi asfalt,

Ova investicija vredna 2,8 miliona dinara izvodi se u u okviru održavanja puteva u letnjem periodu.

Završne radove na asfaltiranju ove izuzetno prometne ulice obišao je danas gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i podsetio da je lokalna samouprava za letnje održavanje ulica i puteva predvidela 48 miliona dinara.

– Drugi deo Vlajkove ulice, koji pripada državnom putu drugog A reda, je 2019. godine je rehabiitovan. Taj deo posla je završilo Javno preduzeće Putevi Srbije. Tada su bili izvedeni radovi u dužini od 300 metara i vrednosti 3 miliona dinara. U tom istom periodu u Radničkom naselju su rekonstruisane i ulice Radnička i Knjeginje Ljubice, ukupne vrednosti od oko 3,6 miliona dinara. U narednom periodu očekuje se izvođenje radova na delu opštinskog puta 31 u Guberevcu za šta je u budžetu Grada opredeljena suma od 6 miliona dinara, dok je 8 miliona namenjeno uređenju puta prema selu Vojinica – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović na konferenciji za medije nakon obilaska radova.

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić je rekao da je na ovoj saobraćajnici skinut stari ispucali asfalt, urađeno je nivelisanje svih slivnih rešetki i šaht poklopaca, kolovoz je juče pripremljen za asfaltiranje koje se izvodi sada. Tako da će od trga Crnog Marka do ulice koja pripada državnom putu biće spojena i ta relacija, odnosno biće ugrađen novi asfaltni sloj.

Check Also

Podeljen najnoviji Informator

Centralni naslov poslednjeg broja stranačkog glasila SNS-a jeste najava povećanja plata i penzija od 1. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *