Home / DRUŠTVO / Novi asfalt u delu ulice Pana Đukića
hotel bell

Novi asfalt u delu ulice Pana Đukića

Danas je završena rekonstrukcija dela ulice Pana Đukića od raskrsnice sa ulicom Stojana Ljubića do raskrsnice sa ulicom Leskovačkog odreda.

Radove na ovoj ulici u dužini od 160 metara finansira Grad Leskovac, a iz budžeta je za ove namene izdvojeno 1,2 miliona dinara od ukupno 48 miliona koliko je planirano za letnje održavanje ulica i puteva u 2021. godini.

– Infrastrukturne saobraćajne radove grad Leskovac izvodi sa težnjom da podigne bezbednost građana, odnosno svih učesnika u saobraćaju, na viši nivo. U okviru održavanja gradskih saobraćajnica, opštinskih i nekategorisanih puteva na teritoriji grada Leskovca u letnjem periodu krajem prethodne nedelje počelo se sa izvođenjem radova na rehabilitaciji kolovoza dela ulice Pana Đukića u dužini od 160 metara, odnosno od raskrsnice sa ulicom Stojana Ljubića do njene raskrsnice sa ulicom Leskovačkog odreda. Danas se izvode radovi na asfaltiranju završnog sloja koji je bio oštećen, a radi adekvatnog odvodnjavanja sa kolovoza izvršena je zamena dva slivnika – rekao je danas na konferenciji Dragoljub Đorđević, član Gradskog veća i dodao da se paralelno radi na saniranju udarnih rupa na putevima na teritoriji grada Leskovca i ravnanju neasfaltiranih puteva grejderom i ugradnjom šljunka.

Check Also

Danas i sutra čišćenje divlje deponije u Vinarcu

Vikend akcija čišćenja i uređenja ovog vikenda organizuje se u Vinarcu. Pored uklanjanja deponije, u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *