hotel bell

Nedelja veče na LIFFE-u – Filmovi “Inventar”, “Zbornica” i “Mrak”

Četvrtog festivalskog dana,Internacionalnog festivala filmske režije LIFFE, u nedelju 18. septembra, publika će u Narodnom pozorištu Leskovac moći da pogleda dva ostvarenja iz Glavnog takmičarskog programa: “Inventar” slovenačkog reditelja Darka Sinka u 19 časova, i “Zbornica“ hrvatske rediteljke Sonje Tarokić (21h).

U Dvorani LKC-a od 21h, na programu je film “Mrak“ Dušana Milića, koji se prikazuje u okviru selekcije “Divlji film”.

U pratećem programu festivala, u 17 časova u  holu na prvom spratu LKC-a biće održana promocija knjige “Uvek ispočetka“ Aleksandra Đorđevića, a za 19 časova u bioskopu LKC-a zakazana je projekcija studentskih filmova iz Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

Na LIFFE online platformi, četvrtog festivalskog dana publika će moći da prati konferenciju za novinare, festivalski podcast, kao i projekciju filma „Druga šansa” Marije Džidževe u okviru selekcije “Makedonski film u fokusu”.

Organizator Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije – LIFFE je Leskovački kulturni centar, a pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Grad Leskovac i Filmski centar Srbije. 

Check Also

U ponedeljak kreće prijava za upis mališana u leskovačke vrtiće

Predškolska ustanova “Vukica Mitrović” raspisala je Javni konkurs za prijem dece na celodnevni boravak uPU …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *