hotel bell

Naprednjaci kampanju kreću iz Leskovca – Aleksandar Vučić 5. novembra u Sportskom centru Dubočica

Preidzborna kampanja Srpske napredne stranke počeće iz Leskovca, velikom mitingom u SRC “Dubočica” u nedelju 5. novembra u 12 časova, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije u GrO SNS Leskovac.

Predsednik odbora Goran Cvetanović, iskoristio je ovu priliku da pozove sve članove i simpatizere da u nedelju dođu i podrže nastavak ulaganja za bolje sutra.

“Ušli smo u izbornu trku, za koju se nadamo da će biti fer politička utakmica. Ono što našu stranku izdvaja u odnosu na druge političke opcije je činjenica da smo za građane uvek tu. Naš rad nije uslovljen izbornom kampanjom,uvek smo na terenu i u komunikaciji sa građanima. To je suština i smisao naše politike – da razgovaramo sa sugrađanima, da osluškujemo njihove potrebe i da u skladu sa tim donosimo odluke i delujemo. Srpska napredna stranka, na ove, kao i na sve prethodne izbore, izlazi sa značajnim rezultatima, sa velikim delima i sa jasnom vizijom i pogledom u budućnost. Veliki deo puta smo prošli uspešno. Srbija i Leskovac su podignuti, unapređeni, oporavljeni. I naša vizija je da sa tim poslom nastavimo i dalje, sve u cilju dobrobiti naših sugrađana i još većeg prosperiteta društva u celini. Zato vas pozivam da u nedelju 5. novembra dođete u SRC “Dubočica” od 12 časova i podržite politiku pravih vrednosti.”

Dragan Stevanović, koordinator za Jablanički, Pčinjski i Toplički okrug ovom prilikom pozvao je građane Jablaničkog, pčinjskog i Topličkog okruga da u nedelju podrže otvaranje kampanje Srpske napredne stranke.

„17. decembra će izbor da bude jednostavan. Srbija će da bira prošlost ili budućnost. Nasuprot mračne ružne i destruktivne prošlosti, stoji Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem, stoji SNS koja sa ponosom može da se pozove na rezultate koje je poslednjih 12 godina iza sebe ostavila. Ostavili smo iza sebe 800 km rekonstruisanih pruga, 110 km brzih pruga po prvi put u istoriji, 445 km rekonstruisanih i novoizgrađenih putnih pravaca, brzih saobraćajnica i auto-puteva, 147 bolnica, uradili 3 klinička centra, gradi se četvrti, mnogo škola, aerodrom, tehnološke parkove, 500 hiljada novih radnih mesta… Pozivamo sve građane Jablaničkog, Topličkog, Pčinjskog okruga, juga Srbije, da u nedelju u 12 časova dođu na veličanstveni skup i zvanično otvaranje kampanje SNS u Leskovcu u SRC Dubočica, da podržimo našeg predsednika Aleksandra Vučića, da podržimo sve i naravno listu Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane, Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane.“

Check Also

Laboratorija malih kulturnih programa u leskovačkoj Biblioteci

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ je tokom februara meseca 2024. godine uzela učešće u projektu „Laboratorija …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *